Avion Beograd Split Air Serbia

Koliko je avionska karta za avion Beograd Split Air Serbia? Putovanje bi bilo u septembru, drugi na deveti septembar. Hvala. Živka Šašić, Beograd

Posetilac: Živka Šašić, Beograd
Datum: 21.07.2020
Grupa: Avio karte

Avion Beograd Split Air Serbia

Poštovana gospođo Šašić,

Kompanija Air Serbia redovno u sezoni leti na relaciji Beograd-Split-Beograd. Avionske karte za avion Beograd Split Air Serbia avio kompanije možete kupiti već sada. Za period putovanja 02.09.20-09.09.20. cena POVRATNE avionske karte na relaciji Beograd-Split-Beograd sa svim taksama po putniku i uključenim samo ručnim prtljagom iznosi 18023 dinara! Samo požurite sa kupovinom zato što je cena avionske karte za avion Beograd Split Air Serbia podložna promenama. Uživajte u septembru u Splitu, a za sve što Vas zanima u vezi teme avion Beograd Split Air Serbia možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put!

                                            

Rezerviši let


Red letenja na liniji Beograd Split Beograd

Odlazak iz Beograda za Split:


13:35 BEG Nikola Tesla 
Terminal: 2
JU 152
Ekonomska klasa (U)
Prtljag nije uključen  
14:35 SPU Split 


- Povratak iz Splita za Beograd:

15:20 SPU Split 
55m
JU 153
Ekonomska klasa (U)
Prtljag nije uključen  
Terminal: 2
16:15 BEG Nikola Tesla 

Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Split (Hrvatsku)

Za svako putovanje, pa tako i za putovanje na liniji Beograd-Split-Beograd bilo bi dobro da za sebe i saputnike kupite putno zdravstveno osiguranje. Uslove Vašeg putnog zdravstvenog osiguranja možete pogledati na OVOM LINKU.